Uvjeti korištenja stranice

Nastavni materijal na stranicama sadrži slike kavaderičnog materijala.

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta

Web stranica anatomedri.com (stranica) i nastavni materijal u vlasništvu je Zavoda za Anatomiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (ZAMFSR).

Nastavni materijal na stranicama sadrži slike kavaderičnog materijala.

Nastavni materijal ne bi bio moguć bez velikodušnih dopuštenja darivatelja ljudskih tijela i njihovih obitelji. Anonimnost darivatelja je sačuvana i svaka sličnost s bilo kojom osobom (živom ili preminulom) čisto je slučajna.
NASTAVNOM MATERIJALU NE SMIJETE PRISTUPITI I KORISTITI GA DOK NE PROČITATE I PRIHVATITE OVE UVJETE KORIŠTENJA. PRIJAVOM NA STRANICE SMATRAT ĆE SE DA STE PROČITALI I PRIHVATILI UVJETE KORIŠTENJA. UKOLIKO NE PRIHVAĆATE UVJETE KORIŠTENJA NEMOJTE SE PRIJAVLJIVATI NA STRANICU.

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta u bilo kojem trenutku. Vašim pristupom i korištenjem stranica nakon bilo kakvih izmjena smatrat ćemo da pristajete na izmijenjene i dopunjene Uvjete. Stoga preporučujemo da svaki put kada pristupite našoj web stranici pročitate ove Uvjete korištenja.

1. Nastavnom materijalu pristupate prijavom pomoću vašeg studentskog e-maila imeprezime@student.uniri.hr i lozinkom koju ćete dobiti od ZAMFSR.

2. Zadržavamo pravo onemogućiti vam pristup nastavnom materijalu u bilo kojem trenutku ako prekršite ove Uvjete korištenja.

3. Korištenje nastavnog materijala namijenjeno je isključivo kao pomoć pri učenju i savladavanju gradiva iz anatomije i ne smije se koristiti u druge svrhe.

4. Izričito je zabranjeno pristupanje nastavnom materijalu koristeći tuđe korisničke oznake za prijavu (ili dopustiti bilo kome drugom pristup pomoću vaših korisničkih oznaka).

5. Zabranjeno je bilo kakvo spremanje, dijeljenje, umnažanje i bio kakvo drugo reproduciranje nastavnog materijala osim uz izričitu pismenu dozvolu ZAMFSR-a.

6. Vodimo svu pažnju kako bismo osigurali da na našoj web stranici nema virusa, crva, trojanskih konja i / ili zlonamjernog softvera, međutim, nismo odgovorni za bilo kakvu štetu na vašem računalnom sustavu koja nastane u vezi s vašom uporabom naše web stranice ili bilo kojeg drugog povezanog web mjesta.

error: Sadržaj je zaštićen.