Izjava o zaštiti privatnosti i osobnih podataka

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka opisuje način na koji se podaci prikupljaju, koriste, pohranjuju i pristupa im se na stranici te sigurnost tih podataka.

Općenito

Ova se Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi na internetsku stranicu anatomedri.com (stranica) koja je u vlasništvu Zavoda za anatomiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (ZAMFSR). ZAMFSR se obvezuje zaštititi vaše osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka ( Uredba EU 2016/679 ) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka ( NN 42/2018 ). ZAMFSR štiti privatnost osobnih podataka te je drži i koristi samo u namjeravane svrhe. Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka opisuje način na koji se podaci prikupljaju, koriste, pohranjuju i pristupa im se na stranici te sigurnost tih podataka. Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti klikom prilikom registracije potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete s obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Koje se informacije prikupljaju i kako se koriste?

Osobni podaci su bilo koji podaci koji se mogu koristiti za identificiranje ili kontaktiranje osobe. Sve osobne podatke prikupljene i / ili pohranjene na stranici dobrovoljno ćete pružiti kada pristupite stranici. Od vas će se tražiti da navedete osobne podatke kada se registrirate za korištenje Nastavnog materijala objavljenog na stranici i postanete član. Vrsta prikupljenih osobnih podataka može uključivati ​​(bez ograničenja) vaše ime, prezime i e-adresu. Sve informacije koje navedete u interakciji s stranicom koristit će se samo u svrhu za koju ih vi pružite i neće se otkriti nijednoj drugoj strani ako za to niste dobili pisanu suglasnost. Ova stranica koristi zapisnike posjetitelja za automatsko bilježenje neosobnih podataka, što ne identificira određene korisnike. U mjeri u kojoj bi vas bilo koji podaci mogli identificirati, nećemo to pokušavati učiniti ako to ne zahtijeva zakon. Neidentificirani podaci iz dnevnika posjetitelja mogu se koristiti za ažuriranje i poboljšanje ove web stranice i samo u statističke svrhe.

Sigurnost podataka

Poduzimamo sve neophodne korake kako bismo sigurno pohranili vaše osobne podatke kako bismo osigurali njihovu zaštitu od gubitka, zlouporabe ili neovlaštenog pristupa, otkrivanja ili izmjene. Za zaštitu podataka koje šaljete integrirane tehnološke i sigurnosne mjere ugrađene su u dizajn, provedbu i uporabu stranica. Iako ove sigurnosne mjere nastoje osigurati privatnost podataka, postoje rizici dok se osobni podaci prenose putem Interneta na ili sa stranice, te ne možemo jamčiti potpunu zaštitu osobnih podataka tijekom prijenosa. Stoga je iznimno važno da i Vi sami brinete o sigurnosti Vašeg računala te sigurnoj pohrani korisničkih podataka i/ili lozinki te njihovoj tajnosti. Kada nam više ne budu potrebni nikakvi osobni podaci koje ćete dostaviti, poduzet ćemo neophodne korake kako bismo ih uništili ili osigurali da podaci ne budu identificirani. Ovi se koraci neće primjenjivati samo u slučaju ako prema zakonu ili nalogu suda moramo zadržati informacije.

Kolačići

Web analitičke usluge koje uključuju kolačiće i JavaScript kôd koristimo za prikupljanje neosobnih podataka o korištenju web stranice. Ove podatke koristimo za administraciju i poboljšanje web stranice. Te podatke ne koristimo za osobnu identifikaciju.

Vaš izbor

Možete pristupiti ili zatražiti od nas da ispravimo ili ažuriramo bilo koje osobne podatke koje smo prikupili i čuvamo, slanjem pismenog zahtjeva ZAMFSR-u. Naša obveza ispravljanja ili ažuriranja podataka podliježe svim važećim zakonskim ograničenjima. Ako smatrate da se vaši osobni podaci koriste u druge svrhe, a ne u svrhu za koju ste ih pružili, možete nas kontaktirati. U svim ćemo slučajevima poduzeti neophodne korake da provjerimo vaš identitet prije odobravanja pristupa vašim osobnim podacima ili ispravljanja prikupljenih podataka.

Kako nas kontaktirati

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim postupanjem s podacima, pošaljite nam e-mail na info@anatomedri.com ili nam pišite na Zavod za Anatomiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Braće Branchetta 20, 51000 Rijeka, Hrvatska.